ÜVEGFALAK

Az üvegfalak modern és vonzó megjelenést kölcsönöznek bármilyen épületnek. Az átlátszó felület lehetővé teszi a természetes fény teljes mértékű kihasználását, így létrehozva egyedülálló légkört.

 1. Esztétikai Érték: Az üvegfalak modern és esztétikailag vonzó megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. 
 2. Természetes Fény: Az üvegfalak lehetővé teszik a természetes fény bejutását az épületbe, ezáltal javítva a munkakörnyezetet és csökkentve az energiafelhasználást.
 3. Zajszigetelés: Az üvegfalak csökkenthetik a külső zajok behatolását, így nyugodt és csendes környezetben lehetünk. 

 

ZUHANYKABINOK

Az üveg zuhanykabinok olyan fürdőszobai berendezések, amelyek a zuhanyzás során körülveszik a felhasználót, és különféle előnyökkel rendelkeznek. Ezek a kabinok általában átlátszó vagy félátlatos üvegből készülnek, és számos stílusban és méretben elérhetők. Íme néhány fontos információ az üveg zuhanykabinokról:

 1. Esztétikai érték: Az üveg zuhanykabinok modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba tágasabbnak és világosabbnak tűnjön.

 2. Térérzet: Az üvegfalak optikailag megnövelik a fürdőszoba terét, és segítenek abban, hogy a kis terű fürdőszobák is tágasabbnak érezzék magukat.

 3. Fényhasznosítás: Az üveg zuhanykabinok a természetes fény bejutását is lehetővé teszik, ami kellemes és energiatakarékos fürdőzést eredményezhet.

 4. Tartósság: Minőségi üvegfalak hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a fürdőszobai környezetben jellemző nedvességnek és kopásnak.

Az üveg zuhanykabinok tehát nemcsak esztétikai értéket adnak a fürdőszobának, hanem praktikus előnyöket is kínálnak, amelyek javíthatják a fürdőzés élményét és a fürdőszoba funkcionalitását. Választásukkor fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és az elérhető helyet a fürdőszobában.

 

ÜVEGKORLÁT

Az üvegkorlát egy olyan építészeti elem, amely általában üvegből készül, és teret határol vagy védelmet nyújt. A leggyakoribb alkalmazási területek közé tartozik az épületek vagy létesítmények teraszainak, erkélyeinek, lépcsőinek vagy medencék környékének biztonságos elhatárolása.
 1. Biztonság: Az üvegkorlátok a biztonságos területi elhatárolást szolgálják, megakadályozva a személyi sérüléseket és leeséseket.

 2. Esztétikai érték: Az üvegkorlátok modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületeknek vagy területeknek, és javítják a teret.

 

ÜVEG KONYHAHÁTFAL

Az üveg konyhahátfalak olyan designelemek, amelyek egyre népszerűbbek a modern konyhákban. Ezek a hátfalak az ételkészítés központi részét, a konyhai munkalapot körülölelik, és általában üvegből készülnek. Az üveg konyhahátfalak számos előnyt kínálnak, amelyek közül néhányat itt kiemelnék:

 1. Eztétikai érték: Az üveg konyhahátfalak modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek a konyhának. Az átlátszó vagy színes üveg lehetővé teszi a kreatív design és a személyre szabott megjelenés létrehozását.

 2. Tisztíthatóság: Az üveg sima és könnyen tisztítható felülettel rendelkezik, így a konyhahátfal könnyen karbantartható, és ellenáll a zsír- és ételcseppeknek.

 3. Védelem: Az üveg konyhahátfal védelmet nyújt a falnak és a festéknek a konyhai munka során jelentkező folyadékok és hő hatásaitól.

 4. Fényvisszaverő képesség: Az üveg visszaveri a fényt, így segít a konyha természetes világításának növelésében, és fokozza a tér fényességét.

 5. Színes lehetőségek: Az üveg konyhahátfalak különböző színekben érhetők el, így könnyen illeszthetők a konyha stílusához és a meglévő berendezésekhez.

 

DEKORÜVEGEK

A dekorüvegek olyan speciális üvegek, amelyeket különféle dekoratív mintázatokkal, textúrákkal vagy színekkel díszítenek. Ezeket az üvegeket gyakran építészeti és designprojektek során használják, hogy esztétikai értéket adjanak az épületeknek és belső tereknek. Itt van néhány fontos információ a dekorüvegekről:

 1. Mintázatok és textúrák: A dekorüvegek lehetnek különféle mintázatokkal és textúrákkal rendelkező üvegek, például geometriai formák, virágok, levél minták, hullámos vagy homokfúvott hatások.

 2. Színek: A dekorüvegek színezettek lehetnek, hogy különböző színpalettával rendelkező megoldásokat kínáljanak a tervezőknek.

 3. Átláthatóság: A dekorüvegek átlátszóak vagy félig átlátszóak lehetnek, ami lehetővé teszi a természetes fény bejutását, miközben megtartják a magánéletet.

 4. Magánélet és dizájn: A dekorüvegek lehetnek ideálisak olyan helyzetekben, ahol fontos a magánélet megőrzése, például fürdőszobákban vagy belső elválasztó falaknál. Ugyanakkor kreatív dizájn elemekként is felhasználhatók a belső terekben.

 

Kapcsolat

Cím: 1152 Budapest, Szerencs utca 55.

Telefonszámaink:

 • +36 1 306 3469
 • +36 30 977 8270